In m’n Sas.

Ik ben Sas en ben juf van een leuke en lieve groep 3 in Den Haag.

Regelmatig maak ik materiaal voor mijn groep en het zou zonde zijn als ik dat niet zou delen met andere juffen en meesters (of geïnteresseerden).

 Ik maak gebruik van de plaatjes van:

2 gedachtes over “In m’n Sas.

 1. Halla Saskia,
  Ik ben erg blij met je leuke boekjes om de woordjes van Veilig Gespeld in te schrijven. En met mij heel veel mensen, begreep ik op Facebook. Ik had gisteren even contact met je via Facebook en las toen, dat je de boekjes van de andere kernen niet online mocht zetten van Zwijsen. Ik vind dit zo jammer, ik heb ze vandaag een mailtje gestuurd om te vragen, waarom ze dit verbieden.
  Nu schrijven de kinderen op saaie blaadjes en jouw boekjes zijn zo’n waardevolle aanvulling.
  Ik ben benieuwd, wat ik voor reactie krijg.
  groetjes,
  Anneke

  Like

 2. Hoi Saskia
  Ik maak met veel plezier gebruik van jouw wandplaten in mijn SBO groep. Nu zocht ik de wandplaat voor -b en -d. Kijk ik er over heen of heb jij hem niet in je bestand? Zou ik dan een verzoekje mogen indienen en zou je hem kunnen maken?
  Groetjes Patricia Kuijer (IKC Het Zwanenbos)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.