aa, ee, oo, e en i oefenen

Eind kern 2 kennen de kinderen (als het goed is) de aa, ee, oo, e en i. Met dit document kan je wandel en wissel doen,maar ook bijvoorbeeld het 5x spel. Elk tafelgroepje krijgt een stapel “geeltjes”. De opdracht is dat een kind 5 keer het geeltje leest en dat bijhoudt op zijn vingers. Na 5 keer pakt hij een nieuw kaartje van de stapel. Je kan het natuurlijk ook leuker maken door er nóg een opdracht aan te koppelen. De eerste keer lees je normaal, de tweede keer met een oude mannenstem, de derde keer met een stemmetje van een muis, de vierde keer springend en de vijfde keer zoals je zelf wilt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.