4 gedachtes over “Liefdesbrieven bezorgen

  • Goed idee, maar dat parkeer ik even voor volgend jaar waarschijnlijk. Ik zal het in een ander thema vast weer verwerken en zal dan ook minsommen toevoegen. Mijn groep is nog niet begonnen met minsommen…

   Like

   • Hallo ik werk op het eiland Curacao .Ik vond de opdrachten heel erg leuk . Ik heb een paar op mijn emailadres gestuurd om te fotokopieren .als je nog van die leuke opdrachten heeft kun je ze voor mij mailen. Ik werk met kinderen van groep 3 4 5 hartelijk bedankt leuke opdrachten

    Like

 1. Hallo ik werk op het eiland Curacao .Ik vond de opdrachten heel erg leuk . Ik heb een paar op mijn emailadres gestuurd om te fotokopieren .als je nog van die leuke opdrachten heeft kun je ze voor mij mailen. Ik werk met kinderen van groep 3 4 5 hartelijk bedankt leuke opdrachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.