Geplaatst op 5 reacties

Sommenposter

Bij elke somcategorie een rijmpje.

5 gedachten over “Sommenposter

  1. Is er ook zoiets met de soorten opdrachten van begin groep 3? En met kliksommen en geld?

    1. Nee, die heb ik (nog) niet.

  2. hoi Saskia, Aller eerst mijn complimenten.Het ziet er prachtig uit. Ik mis alleen nog de halveringen/ bijna halveringen.

    1. Je hebt helemaal gelijk! Ik zal kijken wat ik hiermee kan doen.

      1. En misschien ook iets met geld. Ik hang ze los op het bord om het doel te laten zien. Ik vind ze zo handig. Mijn leerlingen beginnen door het plaatje en rijmpje echt meteen sommen makkelijker te herkennen. Mocht er ook iets zijn wat aansluit bij de project lessen en getallenlijn heb ik de hele set compleet. Mocht je hier zelf niets aan hebben, zou je dan willen laten weten welk lettertype je gebruikt zodat ik met dezelfde look deze kaartjes misschien zelf kan maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *