19 gedachtes over “Thuiswerken

 1. Top. Dank je wel. Jij hebt er veel tijd in gestoken. Hier kunnen veel leerkrachten, ouders en kinderen veel plezier aan beleven. Nogmaals merci🍀👍🏻

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Saskia,

  Sinds een tijdje ontvang ik jouw werkbladen in mijn mailbox. Ik vind het nu de hoogste tijd om je daar voor te bedanken. Wat een ontzettende mooie en bruikbare werkbladen maak je. Ik vind het zo tof dat je dat met ons deelt. Dank je wel! Weet dat er veel collega’s en kinderen met veel plezier mee werken! Normaal dank je wel!!!

  Outlook voor Android downloaden

  ________________________________

  Geliked door 1 persoon

 3. Super!!
  Maar ik krijg nu werkbladen niet in.mijn mail.
  Heb per ongeluk verkeerde knopje ingedrukt en nu kan ik me niet meer aanmelden.

  Groet saskia

  Like

 4. Echt super zeg!!! Ben al een tijdje enorme fan van je site en heb al vele materialen gebruikt en gelamineerd. De kinderen vinden het super leuk!! Als de scholen dichtgaan dan stuur ik deze materialen door naar de ouders. Echt top👍🏼🙏🏻

  Met vriendelijke groeten, Laura Schets Leerkracht groep 3 Het Talent Middelburg

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Handige links – thuisonderwijs – Petra Spithost

 6. Heel hartelijk dank. Wat is dit mooi materiaal. Wat ben ik er blij mee. De kleine hier vindt het erg leuk om met deze werkbladen te leren. Dank Dank en heel fijn dat dit vele werk zo gedeeld wordt. Ik ben een pleegmoeder van bijna 70 met een kleine van 7 in huis kan ik hier prima mee uit de voeten. Zeer gebruiksvriendelijk en mooie opzet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.