In m’n Sas.

Hoi! Ik ben Sas!
Veel plezier op mijn website!

close

18 gedachtes over “In m’n Sas.

 1. Halla Saskia,
  Ik ben erg blij met je leuke boekjes om de woordjes van Veilig Gespeld in te schrijven. En met mij heel veel mensen, begreep ik op Facebook. Ik had gisteren even contact met je via Facebook en las toen, dat je de boekjes van de andere kernen niet online mocht zetten van Zwijsen. Ik vind dit zo jammer, ik heb ze vandaag een mailtje gestuurd om te vragen, waarom ze dit verbieden.
  Nu schrijven de kinderen op saaie blaadjes en jouw boekjes zijn zoā€™n waardevolle aanvulling.
  Ik ben benieuwd, wat ik voor reactie krijg.
  groetjes,
  Anneke

 2. Hoi Saskia
  Ik maak met veel plezier gebruik van jouw wandplaten in mijn SBO groep. Nu zocht ik de wandplaat voor -b en -d. Kijk ik er over heen of heb jij hem niet in je bestand? Zou ik dan een verzoekje mogen indienen en zou je hem kunnen maken?
  Groetjes Patricia Kuijer (IKC Het Zwanenbos)

 3. Hoi Saskia,

  Je letterkaartjes hangen al klaar voor maandag! Het cijferboekje heb ik ook al gekopieerd! Ik maak heel graag gebruik van al je super materialen!
  Ga zo door!

  Groetjes Elke

 4. Zo raakt iedereen in zijn sas voor de klas! Ik ontvang graag het boekje dat je dit weekend aanbiedt. Succes verder met veel juffen blij te maken

 5. Hoi,

  Ik maak sinds afgelopen jaar veel gebruik van je site. Wat een mooie, duidelijke en hele interessante materialen ontwikkel jij. Graag zou ik ook het gratis boekje ontvangen, hier zouden onze speciale kids zeker heel veel leerplezier van hebben (En ik ook šŸ˜‰).

Geef een reactie