Geplaatst op 18 reacties

In m’n Sas.

Hoi! Ik ben Sas!
Veel plezier op mijn website!

18 gedachten over “In m’n Sas.

 1. Halla Saskia,
  Ik ben erg blij met je leuke boekjes om de woordjes van Veilig Gespeld in te schrijven. En met mij heel veel mensen, begreep ik op Facebook. Ik had gisteren even contact met je via Facebook en las toen, dat je de boekjes van de andere kernen niet online mocht zetten van Zwijsen. Ik vind dit zo jammer, ik heb ze vandaag een mailtje gestuurd om te vragen, waarom ze dit verbieden.
  Nu schrijven de kinderen op saaie blaadjes en jouw boekjes zijn zo’n waardevolle aanvulling.
  Ik ben benieuwd, wat ik voor reactie krijg.
  groetjes,
  Anneke

 2. Hoi Saskia
  Ik maak met veel plezier gebruik van jouw wandplaten in mijn SBO groep. Nu zocht ik de wandplaat voor -b en -d. Kijk ik er over heen of heb jij hem niet in je bestand? Zou ik dan een verzoekje mogen indienen en zou je hem kunnen maken?
  Groetjes Patricia Kuijer (IKC Het Zwanenbos)

 3. Hoi Saskia,

  Je letterkaartjes hangen al klaar voor maandag! Het cijferboekje heb ik ook al gekopieerd! Ik maak heel graag gebruik van al je super materialen!
  Ga zo door!

  Groetjes Elke

 4. Zo raakt iedereen in zijn sas voor de klas! Ik ontvang graag het boekje dat je dit weekend aanbiedt. Succes verder met veel juffen blij te maken

 5. Hoi,

  Ik maak sinds afgelopen jaar veel gebruik van je site. Wat een mooie, duidelijke en hele interessante materialen ontwikkel jij. Graag zou ik ook het gratis boekje ontvangen, hier zouden onze speciale kids zeker heel veel leerplezier van hebben (En ik ook 😉).

 6. Mijn favoriete site!!! Kom hier vaak even kijken voor leuke ideeën. Echt een inspiratiebron!

 7. Bedankt voor al je leuke materialen…volg je al op facebook maar nu dan ook de site..zo mis ik niets

 8. Graag zou ik ook het boekje ontvangen!

 9. Super gaaf!

 10. Super!

 11. Graag zou ik het boekje willen ontvangen!

 12. hoi saskia, ik zou graag dit superboekje ontvangen. Je maakt geweldige materialen

 13. Hallo Saskia,
  ook ik zou graag het boekje willen ontvangen.
  Bedankt!

 14. Ik kom niet verder….. wachtwoord aangemaakt, maar als ik deze intik, gebeurd er niets. Wat te doen??

 15. Bedankt voor alle leuke materialen! Superblij mee!

 16. Ik wil mij graag aanmelden voor de nieuwsbrief en wil het boekje graag ontvangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *