Geplaatst op 4 reacties

Liefdesbrieven bezorgen

Maak de som en bezorg de brief in de goede brievenbus.

Kimmy den Otter maakte de minsommen erbij.

4 gedachten over “Liefdesbrieven bezorgen

  1. Wat een super leuk idee, kunnen deze sommen met – ?

    1. Goed idee, maar dat parkeer ik even voor volgend jaar waarschijnlijk. Ik zal het in een ander thema vast weer verwerken en zal dan ook minsommen toevoegen. Mijn groep is nog niet begonnen met minsommen…

      1. Hallo ik werk op het eiland Curacao .Ik vond de opdrachten heel erg leuk . Ik heb een paar op mijn emailadres gestuurd om te fotokopieren .als je nog van die leuke opdrachten heeft kun je ze voor mij mailen. Ik werk met kinderen van groep 3 4 5 hartelijk bedankt leuke opdrachten

  2. Hallo ik werk op het eiland Curacao .Ik vond de opdrachten heel erg leuk . Ik heb een paar op mijn emailadres gestuurd om te fotokopieren .als je nog van die leuke opdrachten heeft kun je ze voor mij mailen. Ik werk met kinderen van groep 3 4 5 hartelijk bedankt leuke opdrachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *