Geplaatst op 19 reacties

Thuiswerken

Om het eventuele thuiswerken i.v.m. het Coronavirus wat te vergemakkelijken, heb ik hier al mijn bruikbare werkbladen op een rijtje gezet.

Nieuwe bestanden komen in een tweede post ๐Ÿ˜‰

19 gedachten over “Thuiswerken

 1. Top. Dank je wel. Jij hebt er veel tijd in gestoken. Hier kunnen veel leerkrachten, ouders en kinderen veel plezier aan beleven. Nogmaals merci๐Ÿ€๐Ÿ‘๐Ÿป

  1. Ik doe het graag! Zo leuk te zien hoe de kinderen met plezier aan mijn werkbladen werken en zo leuk om het te kunnen delen.

   1. Echt super fijn!!!!!

 2. Hoi Saskia,

  Sinds een tijdje ontvang ik jouw werkbladen in mijn mailbox. Ik vind het nu de hoogste tijd om je daar voor te bedanken. Wat een ontzettende mooie en bruikbare werkbladen maak je. Ik vind het zo tof dat je dat met ons deelt. Dank je wel! Weet dat er veel collega’s en kinderen met veel plezier mee werken! Normaal dank je wel!!!

  Outlook voor Android downloaden

  ________________________________

  1. Wat een lief bericht! Ik doe het graag, want ik geniet ervan te zien hoe de kinderen met plezier aan mijn werkbladen werken.

 3. Super!!
  Maar ik krijg nu werkbladen niet in.mijn mail.
  Heb per ongeluk verkeerde knopje ingedrukt en nu kan ik me niet meer aanmelden.

  Groet saskia

 4. Misschien lukt het zo door hier te reageren.
  Mooie site.top.bedankt

 5. Bedankt Saskia! Superfijn dit!

 6. Dank je wel!!!!
  Outlook for Android downloaden
  ________________________________

 7. Jeetje, wat ziet dat er weer goed uit. Veel werk! Fijn dat wij het mogen gebruiken!!!!

 8. Echt super zeg!!! Ben al een tijdje enorme fan van je site en heb al vele materialen gebruikt en gelamineerd. De kinderen vinden het super leuk!! Als de scholen dichtgaan dan stuur ik deze materialen door naar de ouders. Echt top๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿป

  Met vriendelijke groeten, Laura Schets Leerkracht groep 3 Het Talent Middelburg

 9. Hoe knap deze blaadjes, een super gemeende dank je wel. We gaan er zeker mee aan de slag!

 10. Gaaf Sas!! Zal het snel aan Fenna laten zien.

  1. Hee, mijn lieve broer! Ze zal vast wel iets leuks vinden denk ik? Het rekenen met lentebloemetjes? Lekker knippen, knutselen en ook nog een beetje rekenen.

  1. Fijn! Kunnen nog meer kinderen spelend leren ook al zijn ze thuis.

 11. Heel hartelijk dank. Wat is dit mooi materiaal. Wat ben ik er blij mee. De kleine hier vindt het erg leuk om met deze werkbladen te leren. Dank Dank en heel fijn dat dit vele werk zo gedeeld wordt. Ik ben een pleegmoeder van bijna 70 met een kleine van 7 in huis kan ik hier prima mee uit de voeten. Zeer gebruiksvriendelijk en mooie opzet.

 12. leuke werkblaadjes vooral nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *