Thuiswerken

Om het eventuele thuiswerken i.v.m. het Coronavirus wat te vergemakkelijken, heb ik hier al mijn bruikbare werkbladen op een rijtje gezet.

Nieuwe bestanden komen in een tweede post 😉

close

19 gedachtes over “Thuiswerken

 1. Top. Dank je wel. Jij hebt er veel tijd in gestoken. Hier kunnen veel leerkrachten, ouders en kinderen veel plezier aan beleven. Nogmaals merci🍀👍🏻

 2. Hoi Saskia,

  Sinds een tijdje ontvang ik jouw werkbladen in mijn mailbox. Ik vind het nu de hoogste tijd om je daar voor te bedanken. Wat een ontzettende mooie en bruikbare werkbladen maak je. Ik vind het zo tof dat je dat met ons deelt. Dank je wel! Weet dat er veel collega’s en kinderen met veel plezier mee werken! Normaal dank je wel!!!

  Outlook voor Android downloaden

  ________________________________

 3. Super!!
  Maar ik krijg nu werkbladen niet in.mijn mail.
  Heb per ongeluk verkeerde knopje ingedrukt en nu kan ik me niet meer aanmelden.

  Groet saskia

 4. Echt super zeg!!! Ben al een tijdje enorme fan van je site en heb al vele materialen gebruikt en gelamineerd. De kinderen vinden het super leuk!! Als de scholen dichtgaan dan stuur ik deze materialen door naar de ouders. Echt top👍🏼🙏🏻

  Met vriendelijke groeten, Laura Schets Leerkracht groep 3 Het Talent Middelburg

  • Hee, mijn lieve broer! Ze zal vast wel iets leuks vinden denk ik? Het rekenen met lentebloemetjes? Lekker knippen, knutselen en ook nog een beetje rekenen.

 5. Pingback: Handige links – thuisonderwijs – Petra Spithost

 6. Heel hartelijk dank. Wat is dit mooi materiaal. Wat ben ik er blij mee. De kleine hier vindt het erg leuk om met deze werkbladen te leren. Dank Dank en heel fijn dat dit vele werk zo gedeeld wordt. Ik ben een pleegmoeder van bijna 70 met een kleine van 7 in huis kan ik hier prima mee uit de voeten. Zeer gebruiksvriendelijk en mooie opzet.

Geef een reactie