Geplaatst op 2 reacties

Wandplaten poster leeg

Vandaag de wandkaarten opgeruimd. 1 voor 1 besproken, wat hadden we met ik geleerd? Wat hadden we met zee geleerd? Daarna het liedje van vll kim letterfeest gezongen en toen zelf een poster ontworpen met alle wandkaarten en woorden. Gelamineerd om het voor altijd te kunnen bewaren.

Voor groep 3 en ook een versie voor het eerste leerjaar (dezelfde download.)

2 gedachten over “Wandplaten poster leeg

  1. Heel leuk gedaan! Ik dacht hem aan te passen naar eerste leerjaar omdat ik in België woon. Toen zag ik de lege versie “eerste leerjaar ” maar zonder woorden en dit document is niet aanpasbaar. Hoe zet ik de woorden er dan?

    1. Dat was een vraag van iemand, die wilde graag dat de kinderen de woorden zouden schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *